Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2010

Ο Σ. ΚΟΥΤΜΕΡΙΔΗΣ ΣΤΑ ΜΠΛΟΚΑ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ

ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΔΡΟΜΟΙ, ΑΝΟΙΧΤΟΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ

Επίσκεψη του Στάθη Κουτμερίδη στα μπλόκα των Σερραίων Αγροτών

Επίσκεψη πραγματοποίησε ο Βουλευτής, Στάθης Κουτμερίδης, το πρωί της Παρασκευής στα μπλόκα του κόμβου των Κερδυλλίων και του Προμαχώνα, όπου συζητήθηκαν τα προβλήματα του αγροτικού κόσμου. Μάλιστα, έπειτα από τηλεφωνική επικοινωνία του βουλευτή με την Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κα. Μπατζελή, προγραμματίστηκε έκτακτη συνάντηση του Πανελλήνιου Συντονιστικού Οργάνου των αγροτών στο Υπουργείο, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 23 Ιανουαρίου. Ενώ, μετά από συνεννόησή με τους αγρότες στο μπλόκο του Προμαχώνα, θα ακολουθήσει συνάντηση της Υπουργού με τους «αδέσμευτους συλλόγους του Νομού Σερρών.

Όπως τόνισε ο κ. Κουτμερίδης, ο αγροτικός κλάδος πλήττεται διαχρονικά από διαρθρωτικά προβλήματα, τα οποία θα πρέπει να τεθούν σε μηδενική βάση για τη ριζική αλλαγή της αγροτικής οικονομίας στη χώρα μας. Τα μπλόκα δεν αποτελούν λύση. Αντιθέτως, μας αποκλείουν και μας αποκόβουν εμπορικά από τις γείτονες χώρες, θίγοντας ευθέως το κύρος της χώρας μας, σε μία ιδιαίτερα κρίσιμη περίοδο, όπου η Ελλάδα μάχεται να ανακτήσει τη χαμένη της αξιοπιστία. Ανοιχτοί Δρόμοι, Ανοιχτός Διάλογος.

Για τους λόγους αυτούς, ο κ. Κουτμερίδης κάλεσε όλους τους αγρότες να προσέλθουν στις προγραμματισμένες συναντήσεις με την Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, για έναν ειλικρινή διάλογο για τη νέα αγροτική οικονομία και να δείξουν εμπιστοσύνη στον Πρωθυπουργό της χώρας μας, Γιώργο Παπανδρέου, ο οποίος, από το βήμα της Βουλής, τόνισε ότι έφτασε η ώρα των ριζικών αλλαγών που δίνουν σιγουριά και μέλλον στην ελληνική ύπαιθρο, στον αγρότη, στα χωριά μας. Σε αυτή την τολμηρή μάχη, δεν θέλουμε τους αγρότες συνενόχους στη μεταξύ μας μικροπολιτική συναλλαγή, αλλά συμμέτοχους στη μεγάλη αλλαγή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου